miercuri, 3 martie 2010

sling, wrap, mei-tai

Sa vezi tu, frate distractie cand iesi afara cu un copil de nici trei ani si cu unul de nici o luna!
Cel mic trebuie tinut si in brate si de caput, cel marisor de manuta. Sa te vad cum te descurci cu incuiatul usii si sa mai si duci o geanta, ceva!
Bine, mai faci o echilibristica, tii copilul pe genunchi, te legeni pe un picior, arunci un ochi la cel mare sa n-o ia de-a dura pe scari in jos si incerci sa nimeresti cheia potrivita. Apoi o geanta o agati de gat... dar oricum, daca faci un calcul, macar 3 maini i-ar fi utile unei mame.
Cand mergi la cumparaturi, alta distractie. Ia pruncu' din carucior, vezi unde e cel marisor, unde e raionul, unde sunt banii, fereste-l pe badea de la aprovizionare care vine in viteza cu lada. Horor movie. daca ai copil sub 3-4 luni si nu-si tine caputul...Ghinion. Nu cumperi nimic si te certi cu sotul ca n-a adus ce vroiai sau astepti pana vine acasa.
Toate acestea asa de bine se rezolva daca ai un sling, mei-tai, wrap, sau pouch. Ai mainile libere si te descurci de minune cu toate. Unde mai pui ca si arati bine, iar bebe e in siguranta si fericit ca e lipit de mami.
Asa de bun ar fi fost un sling sau mei... Ioi,ioi,ioi! Mai ales cand avea Prucseok colici si cand nu avea chef sa o vada pe ma-sa ca lucreaza ceva prin casa si ca urmare urla cat o tinea indignarea.
Sotul spune ca numai nu ne-am agatat cu ea in brate si sa facem bungee-jumping.
Cu un sling faci de toate http://piticiculipici.blogspot.com/2009/11/la-ce-e-bun-un-sling.html . Asta cu conditia sa accepte Purtabilul cel drag.
Dupa indelungi studii si cautari am confectionat un Wrap si am achizitionat un ringsling de pe sling.ro. Le ador dar as mai vrea un mei-tai sa o pot pune rapid pe Miedzuruca pe spate, ca sa "cotelesc". Nici ei nu ii place sa fac treburi prin casa. Ma lamentez ca nu am timp sa il fac si ma intreb daca intr-adevar sunt saraca, sau sunt zgarcita/incapatanata si nu iau unul dintre cele superbe de la Diana.
Avem un marsupiu dar, cand am rezolvat sa nu se balangane picioarele, am constatat ca
se balangane corpul si caputul. asa ca... ori il transformam, ori il aruncam ca ne e rusine sa-l dam!

Participam la concursul http://www.ziarulcopiilor.com/concursuri/concurs-poarta-ma-mami/. Si cum nu am castigat niciodata nimic, speram sa avem succes.

2 comentarii:

  1. Succes draga mea! De ai castiga un mei :x

    RăspundețiȘtergere
  2. as fi cel mai fericit dintre pamanteni!
    si i-as face reclama dianei si mai si!
    MULTAM DE URARI!

    RăspundețiȘtergere