joi, 17 iunie 2010

ne invatam cu olita, potty training, sau ce-o fi!

Vai, ca sa incep cum mi-e obiceiul in ultima vreme, cu o vaicareala, vai in ce ma bag!
Dar vreau... unde citeam de vreau?aha! sa nu mai arunc o tona de gunoi, sa salvez copacii aia din care s-ar face scutecele, si sa echilibrez cat mai pot "bujetul" familiei. Si mai vreau sa o facem acum, cat e vara si se usca budigaii si nadragutii, iar in toamna sa putem spala covoarele. Minunatele mele mochete de cativa lei :P, care deja au un iz dragut de statut. Io-mi rad in barba caci stiu de ce si de unde :))
Asa ca... ZiuaZ si Ziua 1 au fost duminica. Duminica, pentru ca in vagile mele superstitiii se spune ca Duminica nu sunt ceasuri rele.
Am dat scutecul de unica folosinta jos... nu la prima ora... ne, ne! Dupa cafeluta, pupicei cu piticii si dupa ce a avut Pindurel scaun :*) aici revin cu scaunul asta, caci tare l-am asteptat. Dar sa nu ma "colbotesc de cap" si sa spun in continuare. Ziua a trecut cu pus de scutece de panza, chilotei, pantalonasi (nu pe toate odata), limpezit si nu prea pandit micuta cu obiceiurile de pis. S-a prezentat si olita... Cam nashpa ar fi concluzionat Pindu, manifestandu-se ca atare. Adica prin refuzul de a servi "scaunul" de sef!
Seaara, inainte de culcare, pampi. Ca sa fiu io linistita.

2 comentarii: