marți, 10 mai 2011

HSM,de azi ma apuc de... Pilates, "taebo", strech-ing, cardio, peak 8 si toate...

Adevarul e ca tare bine ma simteam cu vreo 9 kile in minus si cu posibilitatrea de a ma lamenta ca am colacei pe burtica, in realitate abia vizibili. Intre timp am apelat la "dolce vita", cu oarece beri, mititei, afumaturi cu garniturile aferente si fiind si una cu placere de a gati....
"Nu haina il face pe om" dar il face sa se simta bine, sa fie mai stapan pe el, mai relaxat, deci tre' sa ma contrazic singura. Cel mai bun designer e un corp frumos. Acuma, no, ar fi tare fain sa aratam toti ca domnisorucile care fac reclama la bikinei, da' alea ne-ar putea fi copii. Plus ca, asa cum citeam intr-o poezie pe blogul uneia dintre noi (caut si pun si legatura), abdomenul a luat forma uterului rotunjit, sanii se scurg a lapte iar soldurile trebuie sa sustina si o comoara. dar daca arati bine, nu mai trebuie sa te chinui cu imbracamintea, cu talia pantalonilor cu materiale care acopera/descopera, croiuri samd.
Si inca un lucru bun ar fi niste aparate in care sa te bagi si sa te slabeasca/ modeleze/reformeze. Sunt tot felul de astfel de solutii: pastile asa zis miraculoase, impachetari cu namol, ciocolata pungi si saci, ventuze si tremuriciuri, fluturasi si cureluse. Bon. daca toate ar functiona, oare nu am fi toti ca Arnold sau Alexandra Beres? Adevarul e ca fara un regim alimentar si oleak di miscare, daca nu esti fericitul posesor al unui tip constitutional din-din-ala subtire si cu pofta scazuta de mancare poti  sa pupi pozele din tinerete. Cu asta ramai.
Daca insa mananci de foame,sete, stres, oboseala, veselie, tristete sau din pura placere, salut! Iar ai motive de cantat ca "Ce cumva eram odata".
Cu astea fiind zise, de maine, pardon azi! ma apuc de titlu. Cate o tura din fiecare, Si un drum la piata zilnic si gatit sanatos. Si copiii se muta, ca orcum nu am timp de ei, impreuna cu sotul, de care voi fi despartita dar care va avea muiere faina.
Si o sa reusesc toate ca nu voi mai fi obosita, nici stresata, nici hranita prost.
Dar acum ma trezesc la realitate si fac alt plan ca asta e cam sf.

8 comentarii:

  1. Mare dreptate ai vis-a-vis de haine! Si cum sa intram mai bine in ele decat cu dieta&miscare...
    Spor la exercitii sau planuri de exercitii:). Eu la miscare raman la cele doua plimbari pe zi cu piciul care trebuie carat numai in brate, asta daca am loc de bunici...nu mai am energie si pentru altceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. numai cind ma gindesc la dieta ma ea frigul,degraba va trebui s-o incep,dupa ce termin de alaptat... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cu sport niciun plan nu e sf, promit eu! doar inceputul e greu, apoi merge struna.

    cand m-am apucat de sala si am vazut cat e de munca pentru o amarata de calorie, si sunt vreo 8-9 pe gramul de grasime de care vrei sa scapi, sau altfel, chiar si 100 intr-o felie de paine ori biscuite cu ciocolata de care ti-e pofta, mi-a fost muuuult mai usor sa ma abtin de la mancat prostii (dulciuri, fainoase, pizza, mancaruri procesate, chestii din pungi fasaitoare samd)

    ideea e ca se poate, jur! bafta, tin pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaai, ce-am mai ras!! Oare din ras se slabeste??
    Da' e bine ca te-ai spovedit ca te simti mai usoara. asa-i ?!??!?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) M-am distrat si de tine, la final, si de sakura, ca esti mai usoara dupa ce te-ai spovedit :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, din pacate, doar la stadiul de plan raman.Poate n-or fi bune planurile?
    MamaRo, anemic si cu dieta. Am redus dulciurile. ma limitez la putina ciochi. Si au ucrainienii niste prune in ciocolata amaruie...uau!
    iglita, sala de mese de la scoala si rar sala de sport pentru copii. Alte sali nu pot, alte sali pentru mine nu exista.
    ioi, sakura, ase m-as spovedi zilnic...da' poate nici de asta nu m-as putea tine. Si, da, rasul consuma calorii.
    Raluca, ma bucur ca te distrezi!

    RăspundețiȘtergere
  7. stai, stai, stai asa!!! cum adica prune in ciocolata amaruie??? eu dece nu stiu?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. sakura, o sa le fot si iti arat.

    RăspundețiȘtergere