miercuri, 23 februarie 2011

Hot Sexi Mama? i d, oricum

Ieri povesteam cu sefa mea despre cum as da jos rapid, daca nu as manca precum prostu-n targ.
Si daca o iau lejer si nu ma gandesc la mancare, e parca mai usor si nu ma trag de maneca piticii de pe creier, sa ma duca in bucatarie.
ADEVARUL e ca nu kilele sunt multe(doar 1 plus fata de vremea cand nu eram completa), ci ca un istet elev, corpul meu a invatat legile fizicii si, respectand greutatea toate partile o iau in jos.
Un pas important ar fi, deci TONIFIEREA:
Abdomene
coapse
spate
triceps brahial
Si acum merg sa consum calorii prin activitate fizica desfasurata la bucatarie. peste jumatate de ora, ca sa intru in consum de grasimi . Ha

3 comentarii:

  1. Mai ce razboi avem noi cu bucataria!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ralus,
    eu zic ca orice miscare e buna. Adica oricat de putina. Daca iti amintesti ca o data pe ora, 5 min (sa zicem de la fix la si 5) sa faci un tip de exercitiu, tot e bine. Da, nu o sa arati ca arnold in doua luni, nu ca asta ti-ai dori :))), dar cred ca e suficent sa incepi cu un pic. Si apoi vezi tu cum iti gestionezi timpul pt mai mult. Doar sa incepi cumva si sa te simti bine facand asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. angi, nush daca-i razboi sau batalii regulate :))
    diana, bine ar fi sa stau la tv cu ceva centuri-minune si sa slabesc, dar stiu ca asta nu se poate. Si cu gestionatul timpului aici ai pus degetul pe rana. Dar ucram la asta.

    RăspundețiȘtergere