sâmbătă, 31 martie 2012

Stingeti luminile si scoateti tot din priza!

De ce? Ca va dzac io!
astazi va fi ora pamantului, o ora de liniste si meditatie.
imi inchipui un oras cufundat in intuneric in care ochii stelelor stralucesc mai lung si mai des. cine a vazut cerul senin departe de luminile localitatilor stie despre ce vorbesc. cine nu... nashpa! nu stie ce-i fain! :)
Ora Pamantului






Sursa tchip


ce ziceti? ne bagam?

proba de bloguit un... blog, no, da ce?! The Alison Show: The Tiny Bunny Finger Puppet Tutorial

The Alison Show: The Tiny Bunny Finger Puppet Tutorial: Hello! This is a step-by-step tutorial to make a Tiny Bunny Finger Puppet! This is what your completed bunny could look like! Awesome book ...

Alison, this is sooo nice!

joi, 29 martie 2012

Giveaway pe Kiddy Shop sau despre alte mijloace de purtare

Curizitatea a omorat pisica, dar pe mine nu cred ca m-ar omora sa incerc mai multe tipuri de purtatoare. Eventual "m-ar omora" de faine sau de placere.
Si nu pot sa ma laud cu o vasta experienta, dar am vazut si incercat si bune si rele si imi cam pot da seama despre mijloacele de purtat copiii, doar din poze. Bine, reglajele fine, care fac toata treaba nu se pot vedea din poze. Clar.
Kiddy Shop si Babywearing organizeaza un Giveaway, in urma caruia se poate castiga fie un Wrap,( imi place oricare, dar asta tare); fie un carrier, care imi place si mai tare, ca am fetita mare.
Pe fetele din spatele concursului si al shopului, Raluca si Diana, nu pot decar sa le felicit si sa le urez in continuare   realizari si copii fericiti.

miercuri, 28 martie 2012

Lucraturi si un blog neglijat

Din motive de frust lunecus pe Pisbuc imi neglijez piticii virtuali.
No gata! pan'aci!
recent, am vazut ca o emisiune de la postul local de televiziune poarta acelasi nume cu bloguletul. Ceea ce imi place, oarecum, dar ma cearta ca nu mi-a puiat mintea ceva mai original. Dar daca asa e, asa sa fie si sa creasca.
Amu nu stau sa fot (rau fac) orice lucratura de-a piticilor proprii sau cei care-s tot ai mei da' numa 4ore pe zi, da am de gand sa ma regrupesc.
Asa ca va pupesc si va las cu oarece lucratura mai veche facuta cu Zana printesa A, in genul puzzle- colaj. E o felicitare. sed deschide.
Photobucket

Si altele in acelasi mod:
Photobucket

Photobucket

Si un cosulet din pasta de hartie vopsita apoi, la care ii lipseste crenguta de brad si lumanarica:

Photobucket