vineri, 10 august 2012

Fotografii in care se vede tot?

Vad multe poze pe net cu copii. Uneori se vede tot,  cucu' in vant sau altceva. Nu ma da pudoarea afara din casa si nici nu vad ceva cu conotatie sexuala intr-un poponet de cativa anisori. Nu despre asta e vorba.
Ceea ce vreau sa se inteleaga e ca pozili astea nu mi se par ok. De asta. pentru ca e plina lumea de dezaxati.
Bun, mi-a zis o colega, le pun doar pentru prieteni. Te risti? Daca le copiaza careva, chiar din familie si le distribuie mai apoi? Si mai stiu si ca odata ce ai postat, poza nu se sterge asa ca o pata cu carpa ci ramane undeva in retea. e bine?
Numarul doi,  nu stii niciodata ce fel de personalitate importanta sau ce drum va urma copilul, asa ca nu o sa-i convina personalitatii cutare sa-i vada lumea pa sa rica, in poze de cand era mic.
De nervi, am intrat intrun fel de frenezie de sters poze si nu am mai postat nimic. Dupa o oarecare vreme am vazut ca e inutil, caci au aparut poze cu copiii mei in diverse contexte, postate de altcineva. Deci sa ma feresc de asta acum si pe vecie nu se poate, dar macar pot sa ii feresc pe copiii mei si sa-i ajut si pe altii sa nu li se vada cuci sau alte pasari.
Daca cineva se va (mai)supara pe mine ca il trag de atentie, e liber sa o faca. Am o opinie, tin sa mi-o exprim, poti sa dai ignore sau vitavercea.
Pup.

sâmbătă, 4 august 2012

Floricele si bebe

Eu, una nu sunt cuprinsa de prea mult avant dascalesc atunci cand lucreaza copiii, ca sa nu le "omor" creativitatea si imaginatia.
Asadar, pe undeva, prin negurile istoriei, le-am aratat cum se modeleaza plastilina si le-am lasat sa lucreze, asa cum au vrut. Bineinteles ca numai in ... locuri acoperite de pe corp nu am avut plastilina, iar obiectele pe care le faceau semanau a... "Uau!, mami, frumos!... Ce e asta?", dar le-am lasat sa persevereze.
Acum va arat ultimele opere, flori, de A si un bebelus in miniatura, de M.

Tehnica de lucru: MODELAJ
Material: PLASTILINA 

Photobucket Photobucket Photobucket