marți, 17 mai 2011

HSM - ce repede trece vremea!

Parca acum 2 zile am scris postarea anterioara....
ieri m-am suit pe cantar si ma bucu sa constat ca am dat jos Pastile si ce-o mai fi fost. adica 58, adica am reajuns la greutatea de dinainte de prima sarcina. Bine, nu pot sa nu remarc ca unele parti anatomice (cele rotunjite) au mai invatat niste fizica (atractia gravitationala si ceva despre densitate si volume), dar am dansat ieri cand am vazut rezultatul. Va pup!

marți, 10 mai 2011

HSM,de azi ma apuc de... Pilates, "taebo", strech-ing, cardio, peak 8 si toate...

Adevarul e ca tare bine ma simteam cu vreo 9 kile in minus si cu posibilitatrea de a ma lamenta ca am colacei pe burtica, in realitate abia vizibili. Intre timp am apelat la "dolce vita", cu oarece beri, mititei, afumaturi cu garniturile aferente si fiind si una cu placere de a gati....
"Nu haina il face pe om" dar il face sa se simta bine, sa fie mai stapan pe el, mai relaxat, deci tre' sa ma contrazic singura. Cel mai bun designer e un corp frumos. Acuma, no, ar fi tare fain sa aratam toti ca domnisorucile care fac reclama la bikinei, da' alea ne-ar putea fi copii. Plus ca, asa cum citeam intr-o poezie pe blogul uneia dintre noi (caut si pun si legatura), abdomenul a luat forma uterului rotunjit, sanii se scurg a lapte iar soldurile trebuie sa sustina si o comoara. dar daca arati bine, nu mai trebuie sa te chinui cu imbracamintea, cu talia pantalonilor cu materiale care acopera/descopera, croiuri samd.
Si inca un lucru bun ar fi niste aparate in care sa te bagi si sa te slabeasca/ modeleze/reformeze. Sunt tot felul de astfel de solutii: pastile asa zis miraculoase, impachetari cu namol, ciocolata pungi si saci, ventuze si tremuriciuri, fluturasi si cureluse. Bon. daca toate ar functiona, oare nu am fi toti ca Arnold sau Alexandra Beres? Adevarul e ca fara un regim alimentar si oleak di miscare, daca nu esti fericitul posesor al unui tip constitutional din-din-ala subtire si cu pofta scazuta de mancare poti  sa pupi pozele din tinerete. Cu asta ramai.
Daca insa mananci de foame,sete, stres, oboseala, veselie, tristete sau din pura placere, salut! Iar ai motive de cantat ca "Ce cumva eram odata".
Cu astea fiind zise, de maine, pardon azi! ma apuc de titlu. Cate o tura din fiecare, Si un drum la piata zilnic si gatit sanatos. Si copiii se muta, ca orcum nu am timp de ei, impreuna cu sotul, de care voi fi despartita dar care va avea muiere faina.
Si o sa reusesc toate ca nu voi mai fi obosita, nici stresata, nici hranita prost.
Dar acum ma trezesc la realitate si fac alt plan ca asta e cam sf.

marți, 3 mai 2011

HSM -reloaded

(a se citi, aşa... ardeleneşte r e l o a d y e d)
Pentru că am facut o pauză la Paşti, in care "am slabit" de la 58 la 60de kile.
Dar m-am reincarcat pozitiv şi acum am energie să renunţ la mâncatul compulsiv. Ăsta-i pasul 1.
Pasul 2 şi cel mai necesar ar fi nişte egzerciţiuri.