marți, 19 aprilie 2011

mei-tai

 O mamica popularizeaza acest tip de purtator, printr-un concurs.
Ma inscriu si eu, deoarece stiu cat de bun mi-ar fi. In plus, desi ma pricep un picut la cusut, se vor implini in curand 2 ani juma' de cand meiu'facut de mine e in stadiul de proiect (nu ca tiparul nu ar trebui refacut, ca precis a ramas mic!)

luni, 18 aprilie 2011

Balsamuri de buze naturale sau balsamuri naturale de buze

Saptamana trecuta am primit spre testare doua balsamuri de buze, aproape100% naturale,  din cauza ambalajului, care e plastic si nu e natural. dar nici nu imi inchipui un aplicator de sticla sau ceramic sau de lemn, deci nu critic, numa' am glumit.
Astea:


Sursa 
Am ales Catina si aloe datorita proprietatilor lor cicatrizante si regenerante, iar After eightish suna tare bine: (de)menta si ciocolata, uau!
Dar sa va spun povestea...in continuare...
Toata ziua de vineri si sambata mi-am facut drum pe la cutia postala. Ghinion! Posta Romana se misca asa cum se misca, nici nu critic da' nici de laudat nu e. Apoi luni dupa masa am gasit io mandatul dar nu mai era cine sa mearga, si nici un shut auto plasat in puncte f moi si strategice nu ar fi dat randament, asa ca nu am pornit. Marti, la fel, am venit de la scoala cu capul mare... si energia trebuie conservata,  ca duracel nu stie de ce sunt in stare printesele mele, cand vin acasa de la bunica cu un tatic deja obosit.
Asa  ca miercuri, doar am reusit cumva sa merg dupa pachetel.
Acasa de abia m-am abtinut sa nu il deschid, dar stiam ce ar urma: o lupta din care ar fi iesit plansete si nervi. Asa ca am asteptat cumincioara sa doarma fetele (am asteptaat! io, monument de nerabdare), dupa care am deschis plicul capitonat cu bule- cool inventie. Un tub mic si alb, inca unul la fel, o fundita fina albastra si o carte de vizita si-au facut aparitia. Cred ca erau legate cu grija, dragut, dar trecand prin rucsac si manute curioase nu au mai ramas asa.
L-am incercat prima data pe cel cu aloe. Sigilat  - cool, se deschide fain- cool, se inmoaie divin- si mai cool. Si  dupa o vreme am constatat ca si tine mult pe buze. Iar buzele mele au zis ca e cool, iar ratiunea imi zice ca nu o sa le las pe iubite sa se dea. Am morive. Sunt cu ulei de ricin nu?
Al doilea, in alta zi, a fost cel cu menta. Cu menta care numai dupa cateva secunde se simte, care racoreste buzele si le invigoreaza. Cred ca prin activarea circulatiei, s-au si inrosit, deci nu mai era necesar mult-uitatul ruj.
Si ma repet, nu imi vine sa cred cat stau pe buze (cand nu il ling ca e gustos) si ce bine se simt buzele mele. Cand revin din concediu o sa comand si pentru fete, fara ulei de ricin. Ca stiu ca sunt mari fani si asa as scapa si de ascunsul -de-inamici-pentru -vacsuit.
(pauza cu After eigjhtish ca nu ma mai pot abtine)
De tinut, tin. Cred ca nu se consuma atat de repede, caci se topesc intr-o pelicula fina.
De avantajul ca sunt naturale nici nu mai vorbesc...

Nedeia, o  mamica harnica si priceputa, a lansat aceasta Campanie de testare gratuita a balsamurilor de buze, in cadrul comunitatii Super Parinti.
La mai mare, Doamna, sa-ti traiasca familia si magazinu'