miercuri, 23 februarie 2011

Hot Sexi Mama? i d, oricum

Ieri povesteam cu sefa mea despre cum as da jos rapid, daca nu as manca precum prostu-n targ.
Si daca o iau lejer si nu ma gandesc la mancare, e parca mai usor si nu ma trag de maneca piticii de pe creier, sa ma duca in bucatarie.
ADEVARUL e ca nu kilele sunt multe(doar 1 plus fata de vremea cand nu eram completa), ci ca un istet elev, corpul meu a invatat legile fizicii si, respectand greutatea toate partile o iau in jos.
Un pas important ar fi, deci TONIFIEREA:
Abdomene
coapse
spate
triceps brahial
Si acum merg sa consum calorii prin activitate fizica desfasurata la bucatarie. peste jumatate de ora, ca sa intru in consum de grasimi . Ha

sâmbătă, 19 februarie 2011

titi

"Ţiti-bau"-- se joaca ridicand si coborand bluza mamicii amuzate de jocul nou descoperit.

"Taaghe udaba phei (sau ceva de genul, sa ma scuze autoarea daca greseluiesc) Ţiti niam niam"adicaŢtiti e de mancare. Ha partea asta o intelegem.

"Nu am ţiţi pentru tine, nu intelegi!"- reclama surioara mai mare hartuita de Mica in lipsa mamei.

miercuri, 9 februarie 2011

mamici pentru pitici

Citesc si tot citesc si nu imi vine sa cred ca sunt reale povesti cu copilasi victime ai neomeniei, ca altfel nu o pot numi!
Si ma gandesc la cei care sunt implicati si sunt la randul lor parinti si la randul lor au trecut prin emotiile venirii pe lume a unui micut, un pui de om nevinovat care trebuie respectat si caruia ii trebuie un start bun in viata. Au uitat? sunt atat de incompetenti sau sunt cinici si ipocriti?
Povestea este aceasta Eu am citit despre ea aici. Si nu mai spun mai mult.